Ciutadans no confia en el seu cap de llista per afrontar les eleccions

El candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, no arrossega electors. El partit se n’ha adonat, potser, una mica tard. Però se n’ha adonat. La desesperació i les previsions d’un resultat catastròfic al 14-F han fet que la direcció sigui la primera interessada a eclipsar el seu cap de llista.

I és per això que, a falta de grans cares i pomposos noms que antigament farcien les seves files, Cs ha confiat a la líder del partit, Inés Arrimadas, la feina de donar a la campanya de Carlos Carrizosa més vida de la que ell hi pot aportar.

Tant és així que Ciutadans va intentar des del primer dia que fes tants o més actes que ell, que compartissin escenari gairebé cada dia i que passegessin Arrimadas pels mitjans gairebé més que el cap de llista. En contra del que es podia esperar, però, Carrizosa no ha protestat en cap moment. Al contrari,  és conscient que posar-se al capdavant de la llista després de la defenestració de Lorena Roldán no va ser un revulsiu, precisament, que arrossegués vot a muntonades. Així doncs, tant ell com la direcció de Ciutadans estan en mans d’Arrimadas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides