Tisorada laboral a Mediapro

El grup audiovisual de Jaume Roures acomiada una vintena treballadors a Globomedia i Mediatem

Càmera de Mediapro per transmetre un partit de futbol a França
Càmera de Mediapro per transmetre un partit de futbol a França

Mediapro ha acomiadat una vintena de treballadors, onze dels quals eren empleats indefinits de la productora Globomedia i deu de Mediatem, dedicada als canals temàtics, i ha emprenyat la seva plantilla, publica Vozpópuli.

Segons aquesta informació, les baixes estan relacionades no només amb l’impacte negatiu de la pandèmia sobre l’explotació dels drets televisius del futbol, que va tenir com a punt àlgid la resolució del contracte d’explotació de la lliga francesa de futbol després que Mediapro acumulés impagaments, sinó també per l’efecte d’aquesta crisi sobre el sector de la producció audiovisual.

Els treballadors consideren injustificats els acomiadaments i han demanat explicacions a la direcció de l’empresa, a la qual acusen d’actuar amb mala fe en el cas de Globomedia i amb la qual es reuneixen aquest dimecres. Així mateix, lamenten que s’ha produït un canvi de condicions laborals que ha subrogat empleats a l’estudi cinematogràfic The Mediapro Studio.

Fonts de l’empresa citades per Vozpópuli indiquen que Mediapro acostuma a contractar treballadors indefinidament i no per obra, a diferència d’altres productores, de manera que la finalització de projectes dóna lloc a acomiadaments.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides