La Junta Electoral valora fer servir voluntaris per assegurar les meses

Santiago García, president de la Junta Electoral de la Zona de Barcelona, admet que no donen l'abast

Les Juntes Electorals de Catalunya han rebut una allau de recursos per no formar part de les meses electorals el 14 de febrer. Santiago García, president de la Junta Electoral de la Zona de Barcelona, calcula que només a Barcelona han arribat més de 3.000 recursos. Una xifra desorbitada si tenim en compte que “mai s’havia arribat al miler de recursos presentats”. Per això, admet que “és clar que la gent té por”.

Davant d’aquesta situació, García reconeix que “estem valorant el fet de buscar voluntaris”. Recorda que “des de l’administració electoral s’està estudiant aquesta alternativa per tal d’evitar l’aplicació rigorosa de la llei”. I és que, segons la llei, si no es poden constituir les meses els primers que arriben a votar han de ser els que formin la mesa i, per això, diu García “estem intentant buscar solucions alternatives”.

Des de la Junta Electoral reconeixen que el 14-F “el moment més crític serà el de la constitució de les meses” i que això “serà un veritable problema”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides