Què treu de polleguera a Míriam Nogueras?

El fet que hagi començat la campanya electoral del 14-F sense que Junts hagi presentat ni penjat enlloc el seu programa electoral ha fet pensar a alguns observadors que la formació puigdemontista podria concórrer a les eleccions al Parlament, amb Laura Borràs com a candidata, sense un programa electoral definit.

Finalment, Borràs ha presentat aquest dilluns, 1 de febrer, “les 50 mesures principals per un govern fort i eficient”, després que un dels actius principals d’aquest partit a Madrid, la diputada al Congrés Míriam Nogueras, carregués aquest cap de setmana a Twitter contra un columnista de Nació Digital que havia escrit que mentre que el PDECat havia concretat un programa, “a Junts encara no tenen res, perquè ni tan sols estan d’acord entre ells sobre què fer amb el procés, l’impost de successions, etc”.

“Ja fa unes setmanes que els ho vaig comentar. Només hi ha la ponència política (de quan es va constituir Junts l’estiu passat) però segueixen sense programa publicat, a dia d’avui”, ha afegit.

Els comentaris han indignat Nogueras. “No cantis més mentides, home. No us canseu de fer el ridícul. O et penses que la gent és idiota? Fa mesos que estem treballant en el programa electoral. Un programa que engreixarà encara més el ridícul de les teves afirmacions”, ha assegurat la diputada.

El fet que Nogueras escrivís que “fa mesos que estem treballant en el programa”, i que “engreixarà encara més el ridícul” del comentarista, ha reforçat la idea que el programa no estava enllestit, mentre els candidats de Junts ja fan actes de campanya i debaten amb els seus adversaris polítics. A més, quan l’activista proper a ERC Joan Mangues ha demanat saber on es pot llegir, la suplent número 9 de Junts a Girona, Montserrat Fusté, li ha dit: “Tranquil, te’l passarem”.

Al web de Junts es pot consultar el manifest, es poden aportar donatius, es pot inscriure un voluntari i un apoderat, i es poden consultar les ponències política i organitzativa, el codi ètic i els estatuts, però el més semblant a un programa és el vídeo de més d’una hora en el qual Borràs exposa “les 50 principals mesures del programa de Junts”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

2 comentaris a “Què treu de polleguera a Míriam Nogueras?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides