Josep González dimiteix com a president de la patronal Pimec

Ha anunciat aquest dimarts que deixa el càrrec "amb caràcter immediat i irrevocable"

josep gonzalez pimec
josep gonzalez pimec

El president de Pimec, Josep González, ha abandonat la presidència de la patronal aquest dimarts indicant que deixa el càrrec amb la sensació d’haver fet una bona feina, en una decisió premeditada i “sense cap pressió ni problema”. Ho fa després de 25 anys en la presidència de la patronal.

“Era una decisió premeditada des que vaig començar en el mandat, quan vaig indicar que segurament no acabaria”, ha indicat González en una roda de premsa telemàtica, afegint que la decisió era coneguda per la Junta Directiva des de dijous passat i també acceptada.

Una altra de les raons per les quals deixa el càrrec és que està aprovat que l’actual secretari general, Antoni Cañete, serà el futur president, “una persona jove, preparada i un bon gestor”, que haurà de ser aprovat com a tal en les següents eleccions.

El procés electoral s’ha iniciat ja, segons ha concretat, i podrà rebre candidatures fins al pròxim 12 de febrer i culminarà el dia 23 del mateix mes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides