Els presos del procés independentista entren en campanya electoral

Dolors Bassa, en sortir de la presó es pregunta: "Veurem que farà la Fiscalia del PSOE"

Aquest divendres els dirigents polítics que complien penes de presó pel judici del procés independentista surten de la mateixa després que la Generalitat hagi decidit aplicar-los el tercer grau penitenciari. La nova situació els permet sortir dels centres penitenciaris on estaven reclusos i només tornar-hi per anar a dormir de dilluns a dijous. Aquesta mesura s’aplica a vuit dels nou dirigents independentistes presos, perquè en el cas de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, s’està a l’espera de la resolució del seu recurs.

Així, aquest matí surten de la presó Oriol Junqueras, Raül RomevaJordi Cuixart, Jordi Sànchez, Quim Forn, Jordi Turull, Jordi Rull i Dolors Bassa. La sortida dels presos del procés els permet entrar de ple a la campanya electoral de les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes de moment pel 14 de febrer.

Dolors Bassa, la primera dels presos que ha abandonat el centre penitenciari de Puig de les Basses de Figueres, ha afirmat a la sortida de la presó que “veurem què farà la Fiscalia del PSOE”, després de saber-se que el ministeri públic impugnarà el tercer grau concedit per la Generalitat als presos del procés independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides