CCOO reclama al govern català que faci efectiva la paga extra de 2014 als funcionaris de la Generalitat

El sindicat també demana a l’executiu que dugui a terme l’increment salarial de 2021

Un manifestant porta una bandera de CCOO
Un manifestant porta una bandera de CCOO

Comissions Obreres ha exigit al govern català que faci efectiva la totalitat de la paga extra de 2014 a tota la plantilla de treballadors públics de la Generalitat (Administració de Justícia, Universitats, Mossos, empreses públiques…) abans de l’estiu d’aquest any i que també dugui a terme l’increment salarial de  2021.

El sindicat ha lamentat en un comunicat que des de Funció Pública de la Generalitat encara no s’hagi donat resposta a la seva petició de convocar la Mesa General de negociació ni a cap de les seves propostes en matèria salarial per aquest any. Segons CCOO, la Generalitat coneix les seves peticions en aquest àmbit des de fa mesos.

L’organització sindical ha recordat a l’administració autonòmica que “la millor manera de “gratificar” els empleats i les empleades públics per la situació que estem vivint és el pagament de tot el que se’ls deu”. En aquest sentit, li ha reclamat que “menys omplir-se la boca de bones paraules i pagar tot el deute d’una vegada.”

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides