Aragonès demana ara que només s’assisteixi als mítings del propi municipi

El president català en funcions proposa deixar sense efecte la mesura presentada pel seu executiu de saltar-se el confinament municipal

Pere Aragonès

Després de l’allau de crítiques que ha rebut la mesura anunciada aquest dimarts pel govern de la Generalitat de permetre als ciutadans saltar-se el confinament municipal per poder assistir a mítings de la campanya electoral de les pròximes eleccions catalanes, el president català en funcions, Pere Aragonès, ha anunciat que demanarà als partits polítics limitar l’assistència dels ciutadans als mítings que es facin en els seus municipis.

El vicepresident i president en funcions de la Generalitat, en una entrevista a la Xarxa, ha defensat ara “limitar els mítings perquè la gent que hi assisteixi sigui del municipi i que la resta es connecti virtualment”. Aragonès ha dit que “des d’ERC proposarem a tots els partits limitar els mítings a la gent del municipi . On no arriba la llei, posem-hi sentit comú”, i ha recordat que a “ERC ja ho farem, d’entrada, però crec que seria molt responsable per part dels partits polítics que tots acordéssim fer-ho de la mateixa manera”, afegint que “això ho proposarem en la Mesa de partits”.

En aquest sentit, des del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, encarregat de gestionar tot l’aparell electoral,  s’ha anunciat que s’ha previst celebrar una reunió de la Mesa de partits polítics catalans aquest dijous al matí, just abans de començar la campanya electoral, per analitzar i acotar la mesura presentada per l’executiu català de poder saltar-se el confinament municipal per anar a mítings electorals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.