EL CANDIDAT VÍCTOR FONT NO S’ASSABENTA QUE HI HA CONFINAMENT PER LA COVID-19

El presidenciable al Barça va proposar una 'Passejada per Les Corts' per fer un 'acostament' als veïns

Nova patinada de Víctor Font, aquesta vegada especialment greu per les implicacions que té. El líder de ‘Si al Futur’, amb residència a Granollers, es va fer un autogol amb una acció de promoció personal davant els socis i barcelonistes, consistent en una ‘Passejada per Les Corts‘ programada pel dissabte passat, dia 23. En el seu afany de notorietat electoral, estava disposat a saltar-se el tancament municipal perimetral, una infracció multada per la Generalitat.

Ho demostra el fet que anunciés la convocatòria d’aquesta passejada a través del seu Twitter oficial de campanya. Víctor Font tenia previst desplaçar-se fins a Barcelona com a candidat, disposat a infringir les normes o ignorar-les en temps de restriccions per la pandèmia, en ple augment diari a Catalunya de casos de contagis i d’ingressats a les UCI. L’objectiu, a més, era el de tenir ‘contacte’ i el de fer un ‘acostament’ als veïns, inclòs el Mercat de les Corts, a pocs metres del Camp Nou.

Víctor Font va avançar aquesta ‘passejada’ per l’emblemàtic barri del Barça el divendres passat, via un tuit oficial de la seva candidatura. Se citava amb els culers en el mateix mercat, a les 11.00 hores del matí del dissabte, en un acte de campanya en el qual, sempre segons el ‘post’, l’havien d’acompanyar Antoni Bassas, número 2 de ‘Sí al Futur’, i Antoni Rovira, responsable del món de les penyes de la seva candidatura.

No obstant això, el tir li va sortir per la culata. En adonar-se de la pífia, Víctor Font es va afanyar a eliminar el tuit del divendres per no quedar encara més retratat a les xarxes socials on el dissabte al matí, poc abans de la trobada prevista a Les Corts, es va registrar una moguda en contra seva. Resultava inadmissible que un candidat tingués previst saltar-se les normes sanitàries amb intencionalitat i cert exhibicionisme.

Pressionat, Víctor Font va recular a escassos minuts de la cita, informant el més discretament possible que aquesta ‘passejada’ comptaria (només) amb la presència d’Antoni Bassas i Antoni Rovira.

En les fotografies compartides posteriorment pel compte oficial de ‘Sí al Futur’ apareix en primer pla Antoni Bassas, departint amb els encarregats i les encarregades de les parades del mercat i amb els veïns de les Corts que havien acudit a fer la compra. Clarament, amb aquest propòsit d’acostar-se físicament i perillosament als veïns, també s’estava conculcant la norma i l’esperit que plantegen les autoritats sanitàries a la ciutadania, demanant la menor interacció social possible, menys encara amb col·lectius de risc, com la gent gran que apareix en les imatges. La gestió de la pròrroga de la campanya per part de Víctor Font manté aquest to improvisat i de contínues rectificacions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides