Dimiteix el número 2 del PPC per presumpta agressió sexual

Els populars asseguren que Daniel Serrano “ha traslladat la seva decisió d’apartar-se de les seves responsabilitats orgàniques i electorals, per preparar la seva defensa i poder demostrar així la seva innocència”

El secretari general del Partit Popular de Catalunya i candidat número 4 per Barcelona a les eleccions del 14-F, Daniel Serrano, ha renunciat a totes les seves responsabilitats polítiques i orgàniques després de ser imputat per presumptes agressions sexuals a una companya de partit.

Més concretament, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) l’investiga des del passat mes de desembre per una presumpta agressió sexual i dos delictes de lesions. Serrano, que va declarar davant del jutge a finals de l’any passat, va assegurar que les relacions sexuals amb la víctima van ser consentides i que no li va provocar cap lesió a la dona.

En un comunicat, els populars remarquen que “seguint amb l’exemplaritat que des de la direcció del partit s’exerceix i exigeix sempre, Daniel Serrano ha traslladat la seva decisió d’apartar-se de les seves responsabilitats orgàniques i electorals, per preparar la seva defensa i poder demostrar així la seva innocència”. Així mateix, informen que, davant l’obertura de procediment judicial, el “Partit Popular ha obert un expedient informatiu per aclarir tota la informació al respecte”.

(Visited 175 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari