ERC acusa la Moncloa de moure els fils per impugnar l’ajornament electoral

Marta Vilalta diu que es tracta d'un "155 encobert aprofitant la pandèmia"

Marta Vilalta
Marta Vilalta

Marta Vilalta, la portaveu d’ERC, ha acusat el govern d’Espanya d’aplicar “un 155 encobert” mitjançant la presentació de recursos als tribunals contra la decisió del govern català de no celebrar les eleccions al Parlament de Catalunya aquest 14 de febrer.

A més de dir que el govern central aplica “un 155 encobert aprofitant la pandèmia“, ha acusat de fer “la feina bruta al PSC” a partits com la Lliga Democràtica i Izquierda en Positivo, dos dels tres -juntament amb el PACMA- que han impugnat el decret governamental que anul·la la contesa electoral del 14-F.

Per a Vilalta, “tot indica que és una maniobra des de la Moncloa” per “interferir en la política catalana pels seus interessos partidistes i electoralistes”. A més, la portaveu d’ERC ha manifestat que el govern espanyol influencia els poders econòmics perquè pressionin contra l’ajornament de la cita electoral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides