Qui dirigeix el màster de Filosofia que estudia Dolors Bassa a la UOC?

Dolors Bassa

Dolors Bassa, declarant davant el Tribunal Suprem

Marina Garcés. L’ex-consellera de Treball, Afers Socials i Famílies s’ha apuntat al màster de ‘Filosofia pels reptes contemporanis’ que va posar en marxa la Universitat Oberta de Catalunya el curs 2019-2020 sota la direcció de la doctora en Filosofia Marina Garcés, que és professora dels Estudis d’Arts i Humanitats d’aquest centre educatiu a distància. Dolors Bassa ha seguit les classes d’aquest màster des de casa, quan va poder ser-hi gràcies al règim penitenciari obert que va tenir durant unes quantes setmanes, o des de la presó, des de que se li va retirar aquest règim. L’11 de febrer, tres dies abans de les eleccions al Parlament, complirà la quarta part de la condemna que li va imposar el Tribunal Suprem i, per tant, tindrà dret a nous permisos.

Els alumnes que, com Dolors Bassa, cursen el màster de ‘Filosofia pels reptes contemporanis’ aprendran, segons la publicitat que en fa la UOC a “explorar i afrontar els grans reptes del món contemporani: els desenvolupaments científics (robòtica, digitalització, intel·ligència artificial,…), els reptes ambientals i ecològics (canvi climàtic, escassetat de recursos,…) o els reptes sociopolítics (la legitimitat dels sistemes i institucions polítiques, els feminismes, les migracions,…) des d’una aproximació aplicada. Així, comptaran amb les eines conceptuals i tècniques pròpies del pensament filosòfic crític, per poder aprofundir en l’anàlisi i l’exploració dels reptes socials, ambientals i polítics del món”.

El director dels Estudis d’Arts i Humanitats és Joan Fuster Sobrepere. El màster que dirigeix Marina Garcés consta de 39 crèdits obligatoris, un model optatiu de 15 crèdits i es completa amb 6 crèdits del treball final de màster. Costa 4.885 euros si es cursa en un sol any i 5.385 si es fa en dos.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.