Roger Torrent no voldrà repetir com a president del Parlament

Les eleccions autonòmiques previstes per al 14 de febrer vinent donaran com a resultat un nou Parlament de Catalunya. El resultat i l’equilibri de forces determinarà els futurs pactes de Govern, però abans de la investidura i de formar un nou executiu, els diputats hauran d’escollir un nou president de la cambra.

Aquesta passada legislatura, el republicà Roger Torrent ha ocupat aquesta cadira, i s’ha convertit en el blanc dels atacs i les crítiques de l’oposició, i també de part de l’independentisme. És per això que, malgrat que públicament i sempre que se li pregunta respon que ell està a disposició dels catalans i del seu partit, Torrent ja ha fet arribar a Oriol Junqueras i a la direcció d’ERC que no vol repetir com a president del Parlament.

Tant és així que quan es va dissoldre la cambra anava acomiadant-se dels serveis de la casa amb un agraïment per la feina feta amb un to més de comiat que de “fins aviat”. Fonts del partit diuen fins i tot que Roger Torrent hauria pactat amb Oriol Junqueras no disputar les primàries a Pere Aragonès a canvi de formar part del Govern com a conseller si Esquerra aconsegueix mantenir-se a l’executiu després del 14-F.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides