BARTOMEU LI DÓNA EL SEU SUPORT A XAVI VILAJOANA

L’expresident Josep Maria Bartomeu ha decidit prendre partit per un precandidat en aquestes eleccions. Per descart, només Xavi Vilajoana podia encaixar en les seves preferències barcelonistes pel seu perfil continuista i perquè considera que va ser dels directius més fidels de la seva junta fins al final.

Encara que Bartomeu sempre hauria cregut que Jordi  Cardoner, el seu vicepresident primer, seria qui naturalment acabaria sent el candidat hereu al tron, el fet de desmarcar-se de tota responsabilitat, de declarar la seva por de ser algun dia president, va obrir una guerra fraternal, encara que tèrbola i tan bruta que, com ja és conegut, va acabar en conspiracions, traïcions i dimissions.

Emili  Rousaud, inesperadament, va acabar sent proposat com a dofí després que Enric Tombas, Oriol Tomás i el mateix Xavi Vilajoana s’haguessin postulat per a suplir a  Cardoner. Segurament qualsevol dels tres hauria estat molt millor candidat, més honest i menys descurat que Emili  Rousaud, a qui la impaciència i l’ansietat li van poder per a intentar desfer-se del mateix president Bartomeu.

Ara que ha decidit adoptar un aspirant a la presidència com Xavi Vilajoana la qüestió és si aquesta és una bona notícia per a ell, si la seva signatura i suport no li proporcionen més rebuig que adhesions. El que se sap, de moment, és que tindrà dificultats per a reunir les signatures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides