Ada Colau, sota mínims en popularitat i sense relleu

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està passant un dels pitjors moments polítics des que va decidir fer el salt de l’activisme a la política. Després de perdre per la mínima les eleccions i quedar en segon lloc al darrere d’Ernest Maragall, semblava que haver pogut ser investida alcaldessa i mantenir una certa estabilitat municipal faria que les aigües es calmessin i podria recuperar suport popular. Però el mateix baròmetre que encarrega l’Ajuntament de Barcelona prova just el contrari. Ada Colau entra al 2021 amb menys gent que la votaria: retrocedeix en suport electoral i, per a acabar-ho d’adobar, cau en puntuació i popularitat.

Aquesta darrera part és justament la més preocupant, fins i tot per al seu equip. I és que el baròmetre explica que no només ja no és la més ben puntuada entre els líders polítics de l’Ajuntament, sinó que al seu davant n’hi ha fins a tres. Segons aquest sondeig, els barcelonins consideren que Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC) i Elsa Artadi (JxCat) estan per sobre de Colau, a qui els ciutadans puntuen amb un 4,3 sobre 10. A la preocupació del seu equip municipal s’hi afegeix la dels comuns. Perquè si Ada Colau deixa de ser el seu principal actiu, Catalunya en Comú es queda sense referents que arrosseguin simpaties i, sobretot, vots.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.