FONT ACUSA DE FER TRAMPES AL TERCER QUE PASSI LES SIGNATURES

L’efecte de l’enquesta publicada aquest passat cap de setmana ha estat colpidora especialment per a la precandidatura de Victor Font. Ell que porta, segons diu, més de set anys treballant en un projecte guanyador està veient que les seves opcions de victòria s’esvaeixen per moments i que arriba completament atonyinat al final de la cursa electoral per l’aparició de Joan Laporta, el qual li pren vots dins del seu mateix espectre de possibles votants. En reacció va difondre internament un comunicat que pretenia elevar la moral de la tropa. 

Però, les eines utilitzades per combatre l’impacte han estat sorprenents. No només posa en dubte la veracitat de l’enquesta. També afirma que si hi ha més d’un candidat que aconsegueixi les firmes serà perquè ha fet trampes. Ho diu i ho reitera com si, per les seves informacions, la resta no pogués arribar al mínim de les butlletes exigides per a ser candidat de 2.257.  

Es clar que el comunicat, preventiu i difós la vespra de la publicació de l’enquesta de Mundo Deportivo diumenge passat, tenia com a objectiu tranquil·litzar i esperonar al seu equip. La qüestió es si cal afirmar tan rotundament que els demés fan trampes per sol fet de treballar i intentar convèncer al soci el FC Barcelona de que li doni el seu suport. No es descarta, doncs, que quan arribi el moment, a partir del dia 11 quan es presentin les signatures i algun altre candidat porti les signatures suficients, de nou hagi de demanar perdó, rectificar i admetre la seva insuficiència per ser president del FC Barcelona. 

Aquest és, integra, el missatge de Víctor Font al seu equip de campanya: 

“Amigues, amics, demà sortirà una enquesta a EMD que donarà a Laporta com a gran favorit i destacat (tot i que no sé quines dades). Us passo context i perquè no ens preocupa:

  1. Enquesta feta just després de la pancarta. No inclou res del que ha passat des de llavors (com per exemple, el nostre acte del projecte esportiu)
  2. Enquesta feta amb 200+ sòcies i socis. El nostre responsable de demoscòpia (el millor), ens diu que una mostra tant petita i no agafada aleatòriament dona un marge d’error molt gran
  3. Cada dia que passa, Laporta pot perdre i nosaltres guanyar
  4. Com veieu a l’enquesta de EMD a 11 (!!) dies de les eleccions del 2003, Laporta va passar del 9.6% a guanyar les eleccions. Aquest cop nosaltres som el nou Laporta i ell el Bassat (Bassaporta contra Lafont)
  5. Nosaltres tenim enquesta de dimarts i dimecres d’aquesta setmana! Ben feta! Sense marges d’error i es confirma que només fent trampes hi haurà algun precandidat més a part de Laporta i nosaltres que passarà el tall. Si no aconsegueixen fer trampes serà un cara a cara! I allà guanyem. Amb un cara a cara, aglutinant tot el vot no Laporta i amb contraposició d’arguments (projecte vs pancarta, projecte vs populisme, futur vs nostàlgia), guanyem!

Som-hi amb les signatures!”

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.