Quant va pagar Mediapro per comprar El Terrat?

Imatges de marca d'El Terrat i Mediapro Studio

11 milions d’euros. A més, la productora de Jaume Roures i Tatxo Benet haurà de pagar una quantitat variable en funció del benefici brut que pugui obtenir El Terrat durant els exercicis 2019, 2020 i 2021. La quantitat que va pagar Mediapro per quedar-se amb la productora d’Andreu Buenafuente s’ha sabut arran de la publicació dels comptes anuals de Joye Media, la matriu del conglomerat empresarial que engloba Mediapro. El consell d’administració de Joye Media el formen sis delegats de l’empresa xinesa Orient Hontai, que té el 53% de les accions de la societat, Roures i Benet, que tenen un 12% de les accions cadascun, i dos delegats més en representació de la multinacional de la publicitat WPP.

Mediapro va adquirir El Terrat de Produccions a finals de 2019 i li va canviar el nom pel d’El Terrat de Gestiones XXI. Aquesta adquisició li ha suposat a Mediapro uns ingressos procedents de TV3 de prop de 5 milions d’euros aquest 2020. El Terrat de Gestiones XXI ha seguit produint els programes que ja feia El Terrat de Produccions a TV3 –FAQs, Tabús i Revolució 4.0- i hi ha afegit un nou contracte de 2,1 milions d’euros per la realització de 10 capítols d’una sèrie de la qual només se’n sap el nom: L’última nit del karaoke.

Amb l’adquisició d’El Terrat de Produccions, Mediapro també s’ha quedat amb la gestió econòmica dels programes que l’equip de Buenafuente fa a Movistar+: Late motiv, La Resistencia i Mira lo que has hecho. En la presentació de l’acord, el 19 de desembre de 2019, Roures va afirmar que “serà enriquidor” i Buenafuente que “intentem assegurar-nos un futur tranquil amb un bon company de viatge”. El Terrat de Buenafuente donava feina a uns 300 professionals i arrossegava unes pèrdues d’uns 21 milions d’euros.

(Visited 1.634 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari