Canadell carrega contra TV3 per com ha informat del pacte entre JxCat i Demòcrates

El candidat postconvergent al Parlament ha equiparat la televisió pública catalana al “joc brut de la caverna espanyola”

Joan Canadell

El candidat número 3 de JxCat per la circumscripció de Barcelona el proper 14-F, Joan Canadell, ha carregat contra TV3 per com va informar aquest dimarts la televisió pública en una piulada sobre l’acord subscrit entre JxCat i Demòcrates de cara als comicis autonòmics.

El tuit de TV3 indicava que “a principis de mes, ERC va donar per trencat l’acord amb Demòcrates després que dos dels seus membres participessin en una reunió on hi havia alguns representants de partits xenòfobs. Ara, Demòcrates anuncia que anirà amb JxCat al 14F”.

En aquest sentit, Canadell ha titllat “d’inacceptable” la informació de TV3 i ha equiparat la televisió pública al “joc brut de la caverna espanyola”. En una piulada, també els ha reclamat una reflexió sobre el que vol transmetre la notícia i els ha llençat dues preguntes: “On vas Catalunya? On et volen portar alguns Catalunya?”.

El portaveu de Demòcrates i candidat 25 de JxCat al Parlament, Antoni Castellà, ha criticat també el tuit de TV3 i els replicat que fa 2 anys la seva formació “va donar el pacte per trencat quan ERC va renunciar a la via unilateral”. Castellà també ha volgut recordar a Twitter que TV3 és pública: “Va home! Que sou una mitjà públic!”

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Canadell carrega contra TV3 per com ha informat del pacte entre JxCat i Demòcrates”

  1. Els mitjans públics, els diners públics,.. ho controlen els mateixos, si es que ho controlen… Ses butxaques si les controlen, lo que faci referència al poble se’ls hi en fot…

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides