Pascal posa el PDECat al centre de la seva campanya

La presidenta i líder del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) prepara la campanya electoral amb un punt neuràlgic que servirà de fil conductor i es convertirà en el centre del seu discurs: el seu expartit, el PDECat. I és que, després d’intentar pactar amb ells i no sortir-se’n, ara Marta Pascal ha optat per la tàctica de la revenja i el ressentiment contra el partit que ella mateixa va fundar i liderar inicialment al costat d’Artur Mas.

Així, al centre de la seva campanya hi haurà, des d’ara mateix, instal·lat el missatge contra un partit al qual ara acusa de voler claudicar davant de JxCat per no haver volgut tractes amb el PNC. I és que al partit de Pascal han vist que si no es fan notar amb un fet diferencial que cridi l’atenció, el més probable és que es quedin fora del Parlament després de les eleccions del 14-F.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.