Pascal posa el PDECat al centre de la seva campanya

La presidenta i líder del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) prepara la campanya electoral amb un punt neuràlgic que servirà de fil conductor i es convertirà en el centre del seu discurs: el seu expartit, el PDECat. I és que, després d’intentar pactar amb ells i no sortir-se’n, ara Marta Pascal ha optat per la tàctica de la revenja i el ressentiment contra el partit que ella mateixa va fundar i liderar inicialment al costat d’Artur Mas.

Així, al centre de la seva campanya hi haurà, des d’ara mateix, instal·lat el missatge contra un partit al qual ara acusa de voler claudicar davant de JxCat per no haver volgut tractes amb el PNC. I és que al partit de Pascal han vist que si no es fan notar amb un fet diferencial que cridi l’atenció, el més probable és que es quedin fora del Parlament després de les eleccions del 14-F.

(Visited 255 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari