Els esforços d’ERC per tenir Oriol Junqueras en campanya electoral

La precampanya electoral se li està fent llarga a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Mesos enrere, les enquestes donaven als republicans més de 40 escons i una victòria al Parlament amb una còmoda distància amb els seus rivals més directes, JxCat, PSC o Ciutadans. Ara, però, els sondejos deixen ERC estancada al voltant dels 35 escons i han disparat el suport a JxCat i al PSC, que quedarien a pocs diputats dels republicans.

El nerviosisme i la por s’han apoderat dels despatxos de la seu d’ERC. Veuen que, com ja va passar al 21-D de fa tres anys, podrien acabar situant-se al darrere dels postconvergents per no tenir un revulsiu en campanya que atregui més vots. I és per això, entre altres coses, que els republicans estan intentant per totes les vies possibles que el seu líder, Oriol Junqueras, pugui sortir amb permisos de la presó per fer campanya en els actes d’ERC i hi pugui participar telemàticament tantes vegades com sigui possible des de Lledoners. I és que Esquerra té clar que, amb Junqueras liderant la campanya, el resultat podria ser ben diferent que si es deixa tot en mans de Pere Aragonès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides