Sánchez, en quarantena fins la Nit de Nadal pel positiu de Macron

El president espanyol manté la mesura aconsellada pel protocol sanitari malgrat que ha donat negatiu en la prova PCR

Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha suspès tota la seva agenda i roman en aïllament després de saber que el seu homòleg francès, Emmanuel Macron, amb qui va estar el dilluns passat, ha donat positiu en Covid-19.

Sánchez ha notificat al rei Felip VI que farà quarantena, com a mínim, fins a la Nit de Nadal, quan hauran transcorregut els deu dies, establerts pel protocol sanitari, des que va celebrar la trobada amb el mandatari francès a París.

El president espanyol ha decidit mantenir el període de quarantena malgrat que ha donat negatiu en la prova PCR a què s’ha sotmès aquest dijous. Segons fonts governamentals citades per l’agència EFE, Sánchez no ha mostrat símptomes de Covid-19.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides