Creixen els hospitalitzats per covid-19 a Catalunya

També augmenta el risc de rebrot i la velocitat de contagi del coronavirus

Coronavirus

El Departament de Salut ha informat aquest dilluns d’un augment de pacients amb covid-19 als hospitals (+77) i a les UCI (+6). Ara romanen hospitalitzades 1.519 persones, de les quals 344 es troben a les unitats de crítics.

Així mateix, la conselleria ha comunicat que la velocitat de reproducció del virus ha crescut tres centèsimes i s’ha situat a 0,94. Per la seva part, el risc de rebrot es troba en 181 punts, després d’haver-ne ascendit 10 en les darreres 24 hores.

D’altra banda, Catalunya ha sumat 902 positius de coronavirus (aquest diumenge se’n van detectar 1.328) i 19 defuncions (ahir, 41). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 359.438 contagis i 16.393 morts.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.