Creixen els hospitalitzats per covid-19 a Catalunya

També augmenta el risc de rebrot i la velocitat de contagi del coronavirus

Coronavirus

El Departament de Salut ha informat aquest dilluns d’un augment de pacients amb covid-19 als hospitals (+77) i a les UCI (+6). Ara romanen hospitalitzades 1.519 persones, de les quals 344 es troben a les unitats de crítics.

Així mateix, la conselleria ha comunicat que la velocitat de reproducció del virus ha crescut tres centèsimes i s’ha situat a 0,94. Per la seva part, el risc de rebrot es troba en 181 punts, després d’haver-ne ascendit 10 en les darreres 24 hores.

D’altra banda, Catalunya ha sumat 902 positius de coronavirus (aquest diumenge se’n van detectar 1.328) i 19 defuncions (ahir, 41). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 359.438 contagis i 16.393 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides