La majoria dels indicadors de la Covid-19 baixen a Catalunya

El risc de rebrot cau a 167 i la velocitat de propagació del coronavirus disminueix fins a 0,92

El Procicat flexibilitza algunes mesures

Després de 20 dies d’implementació del pla de reobertura, que va implicar la tornada de bars i restaurants, la majoria d’indicadors de la Covid-19 van a la baixa. Així, la pressió als hospitals catalans continua baixant, aquest dissabte el Departament de Salut ha notificat 48 persones menys ingressades a planta, i 12 menys a UCI, el que deixa uns totals de 1.388 pacients i 333, respectivament.

Pel que fa a la velocitat de propagació a Catalunya, l’Rt, es manté estable aquest dissabte i baixa lleugerament a 0,92, seguint la tendència dels dies anteriors. El risc de rebrot continua a la baixa passant de 185 a 167, mentre que incidència a 14 dies baixa lleugerament i se situa en 196,13 (ahir estava en 210,08).

Per altra banda, s’han declarat 1.977 nous positius, fins als 357.208 des de l’inici de la pandèmia. S’ha informat també de 54 noves morts i el total és de 16.333.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides