VÍCTOR FONT, SENSE XAVI I AMB NATACIÓ SINCRONITZADA

Per alguna raó, la precandidatura de Víctor Font ha intentat fitxar una prestigiosa entrenadora de natació sincronitzada, una disciplina que per definició combina natació, gimnàstica i dansa. El motiu podria ser el de promoure un club o un equip que defensés els colors del FC Barcelona en algun tipus de competició relacionat amb aquest esport olímpic, d’enorme tradició i campiones catalanes, ara també molt obert i normalitzat en categoria masculina. Potser és una altra de les cartes encara secretes de Víctor Font, en aquest moment acorralat per la pèrdua del seu primer gran ‘nom’, Xavi Hernández, brandat des de fa mesos en aquesta llarga campanya de Font, cansat de repetir que Xavi és la clau del seu projecte, la pedra capital i l’eix sobre el qual tot gira. No sembla, doncs, que les coses li estiguin rodant massa bé al precandidat  de Granollers cada cop més gastat. Font ja compta a les seves files amb un entrenador de tennis, Toni Nadal, inicialment per crear una àrea de comportament, especialment al futbol base, una iniciativa que ha merescut crítiques agudes i una renovada i justificada defensa del nivell formatiu en valors i educatiu de la Masia reconeguts mundialment. Ningú s’havia atrevit, com ha fet Víctor Font, a posar en dubte la imatge, educació i esportivitat de futbolistes sorgits de la casa com el mateix Xavi, Iniesta, Guardiola, Puyol o Jordi Cruyff, per posar només uns exemples dels centenars de jugadors que acrediten els indiscutibles models pedagògics d’èxit de l’escola del FC Barcelona que són referència en el futbol i l’esport mundial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides