Qui fa enfadar els sectors econòmics de Barcelona?

elsa artadi jxcat TV3
elsa artadi jxcat TV3

Encara que no ho sembli és Elsa Artadi. Més preocupada per la seva campanya electoral de primàries a Junts per Catalunya, està desatenent les seves obligacions com a responsable dels assumptes econòmics a l’Ajuntament de Barcelona, institució on lidera JxCat i on tot sembla indicar que podria ser la propera candidata a l’alcaldia el 2023.

A més d’estar molt més centrada en els assumptes de partit (n’és portaveu) i del Parlament, Artadi ha portat a terme una depuració en tota regla de tots els càrrecs inferiors que s’han mantingut en el PDeCAT i no han fet el pas a JxCat.

A més de destituir els consellers de districte (tots ells amb molt bones relacions amb la societat civil local) fidels al Partit Demòcrata, Artadi també ha decidit prescindir d’assessors fins i tot molt propers a ella mateixa, com el seu principal col·laborador en els assumptes econòmics dins de l’Ajuntament. Aquesta persona mantenia una estreta relació amb la resta de grups municipals, els quals el consideraven molt positivament per la seva professionalitat.

Aquesta persona també era l’enllaç d’Artadi amb els sectors econòmics i comercials de la ciutat, sobretot els botiguers, que ara veuen que han deixat de tenir un interlocutor directe amb una formació que sempre deia que els havia representat, però que ara se senten orfes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides