Quin periodista de TV3 no entén l’estratègia d’ERC?

Xavier Valls. El presentador dels programes esportius Zona Champions i Gol a gol  ha assegurat en una piulada que “no puc entendre l’estratègia d’ERC” i considera que “dividir l’independentisme és donar ales a l’enemic”.

El periodista de la televisió pública catalana ha escrit aquest tuit arran de l’article publicat a El Periódico per Sergi Sol, assessor d’Oriol Junqueras, on comparava a la recent elegida candidata de JxCat a la Presidència de la Generalitat, Laura Borràs, amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. En aquest sentit, Sol remarcava que “la irrupció del més semblant a una Ayuso (a la catalana) empeny un sector de l’independentisme cap a un populisme descarnat que no tindrà cap altra raó de ser que el soroll instrumental i el dit legitimista prest a exercir d’acusador.”

Valls, que sol opinar a Twitter sobre l’actualitat social i política, ha publicat algun tuit utilitzant l’etiqueta “#SpainIsAFascistState” i ha escrit piulades com: “Pregunta seria: los jueces pasan psicotécnico?” o “La UE debe tomar medidas con España. Supeditar las ayudas al cumplimiento de las resoluciones de la ONU y a que sea un Estado de derecho.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides