Quin periodista de TV3 no entén l’estratègia d’ERC?

Xavier Valls. El presentador dels programes esportius Zona Champions i Gol a gol  ha assegurat en una piulada que “no puc entendre l’estratègia d’ERC” i considera que “dividir l’independentisme és donar ales a l’enemic”.

El periodista de la televisió pública catalana ha escrit aquest tuit arran de l’article publicat a El Periódico per Sergi Sol, assessor d’Oriol Junqueras, on comparava a la recent elegida candidata de JxCat a la Presidència de la Generalitat, Laura Borràs, amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. En aquest sentit, Sol remarcava que “la irrupció del més semblant a una Ayuso (a la catalana) empeny un sector de l’independentisme cap a un populisme descarnat que no tindrà cap altra raó de ser que el soroll instrumental i el dit legitimista prest a exercir d’acusador.”

Valls, que sol opinar a Twitter sobre l’actualitat social i política, ha publicat algun tuit utilitzant l’etiqueta “#SpainIsAFascistState” i ha escrit piulades com: “Pregunta seria: los jueces pasan psicotécnico?” o “La UE debe tomar medidas con España. Supeditar las ayudas al cumplimiento de las resoluciones de la ONU y a que sea un Estado de derecho.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.