Jéssica Albiach incomoda els socis de Podem al País Valencià

La candidata dels comuns a la Generalitat, Jéssica Albiach, va fer una escapada a la seva terra d’origen, el País Valencià, i va passar per les Corts Valencianes, on es va entrevistar amb el grup d’Unides Podem i amb el vicepresident segon de la Generalitat Valenciana, Rubén Martínez, per crear un grup de treball i impulsar junts la reforma del finançament autonòmic.

En canvi, no es va trobar –si més no, públicament– amb la vicepresidenta Mònica Oltra ni amb el grup de Compromís, malgrat les bones relacions que han tingut fins ara. Aquesta diferència va crear malestar a Compromís, que sempre havia vist en els comuns un aliat, més enllà del lligam amb Podem, que no comparteixen els d’Oltra. Ara, però, s’han molestat i sembla que la relació es refreda. Justament quan una valenciana lidera el projecte.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.