Retard de la Generalitat en el pagament de les nòmines del novembre

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública l'atribueix a una incidència tècnica "aliena"

El conseller Jordi Puigneró, en un Ple del Parlament
El conseller Jordi Puigneró, en un Ple del Parlament

La Generalitat de Catalunya està pagant amb retard les nòmines corresponents al mes de novembre, algunes de les quals no s’han abonat encara l’1 de desembre, segons una nota informativa emesa amb data d’aquest mateix dimarts per la Direcció General de Funció Pública del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, a la qual ha tingut accés EL TRIANGLE.

Aquesta comunicació atribueix els problemes amb el pagament dels sous públics a “una incidència tècnica aliena a la Generalitat” i afirma, per començar una breu explicació cronològica, que l’Administració catalana “va trametre a les entitats bancàries els fitxers de nòmines perquè fossin processats el dia 27 de novembre”.

Sense assenyalar directament els bancs inicialment, la Generalitat reitera que “per problemes tècnics no imputables a la Generalitat -fragment subratllat a la nota- una part d’aquests fitxers no es van poder executar el dia 27 de novembre”.

Seguidament, la Direcció General de Funció Pública afirma que segons la informació que ha obtingut, “els problemes tècnics van quedar resolts el dia 30 de novembre”, però admet que “a hores d’ara encara hi ha persones que no han vist abonada la nòmina al seu compte corrent”.

Hem demanat a les entitats bancàries implicades la resolució definitiva i immediata de la incidència, així com les corresponents responsabilitats i explicacions”, afegeix la nota del departament que lidera el conseller Jordi Puigneró, que conclou indicant que ha rebut informació segons la qual “la incidència ja s’ha resolt en part”, així com “garanties que ja està en vies d’una solució definitiva”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides