Canadell vol fer el salt a la política

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona vol "portar el punt de vista dels empresaris" al Parlament amb JxCat

Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona
Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, no descarta fer el pas a la política, amb el propòsit de defensar des del Parlament les cambres de Comerç. Així ho ha revelat en conversa amb la diputada Laura Borràs, candidata a les primàries de Junts per Catalunya per designar candidat a les eleccions del 14-F, tot assenyalant que, en tot cas, encara no ha pres la decisió.

A través d’un Instagram LiveCanadell ha confessat a Borràs que ja s’havia plantejat “no aquestes eleccions, sinó les següents”, la conveniència de fer el pas a la política, amb la intenció de “si som independents, anar cap a un nou model econòmic, i si no ho som, ajudar a ser-ho”.

“Però en aquests darrers dies ha passat una cosa molt injusta, la llei de cambres. És molt injust el tractament que se’ns ha donat, des de les patronals i els sindicats, els arguments que donen no són certs i ens ha fet molt mal que ERC no hagi apostat per tirar endavant aquesta llei”, ha afirmat.

Per això, Canadell considera que ara és el moment de “fer una reflexió personal”, perquè “si no puc ajudar les cambres des de les cambres, potser el que he de fer és un salt al Parlament”.

Canadell, que ha mostrat la seva sintonia amb JxCat i la candidata a primàries Laura Borràs, ha apuntat que encara no ha pres cap decisió, “però en funció del que passi els dies vinents, quins són els lideratges i per a fer que”, no descarta fer el pas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides