Quina membre de la Crida suggereix a Rufián que se suïcidi?

Cristina de Haro, en un vídeo promocional de la Crida
Cristina de Haro, en un vídeo promocional de la Crida

La militant de la Crida Nacional per la República i influencer independentista Cristina de Haro, coneguda per l’àlies Gallifantes a Twitter, ha suggerit al portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, a qui tracta de traïdor, que imiti Judes Iscariot fins a les darreres conseqüències.

La mort d’aquest personatge bíblic té dues versions, va causar-la un traumatisme al cap després d’una caiguda o un suïcidi per penjament, però De Haro ha deixat clar a quina es refereix: “Entenc que hagis acceptat les 30 monedes, Gabriel Rufián. La vida és dura i fora fa fred. Segueix imitant Judes i busca un arbre. Besis“. “No us emprenyeu massa. Tranquils. Els Judes s’acaben penjant sols”, ha reblat posteriorment.

Aquests comentaris són una reacció al fet que Esquerra Republicana, per boca de Rufián, hagi anunciat que donarà suport a l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat. La decisió ha tornat a posar a la diana Rufián, acostumat durant els anys de davallada del procés a ser l’ase dels cops de companys de moviment que abans, molt sovint, l’idolatraven.

El mateix Rufián s’ha fet ressò, com acostuma, dels retrets que alguns d’ells li dediquen a Twitter, com la diputada de JxCat Míriam Nogueras i el dircom del Departament d’Interior, Joan Maria Piqué, que han esgrimit contra ell els punts que el mateix Rufián va dir que exigien al govern espanyol en la taula de diàleg. El portaveu parlamentari d’ERC no ha fet el mateix, en canvi, amb el suggeriment de De Haro, tot i que també l’interpel·lava.

(Visited 5.233 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari