Baixen els pacients amb covid als hospitals i a les UCI

Salut notifica 1.704 positius de coronavirus i 30 defuncions en les darreres 24 hores

Una infermera realitza un test de coronavirus

El Departament de Salut ha registrat aquest dimecres, tercer dia de vigència del pla de reobertura, un descens de pacients amb Covid-19 als hospitals (-67) i a les UCI (-10). Ara romanen hospitalitzades 1.951 persones, de les quals 499 estan a les UCI.

No obstant això, la conselleria ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 1.704 positius de coronavirus (aquest dimarts en van ser 1.281) i 30 defuncions (ahir, 82). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 334.397 contagis i 15.654 morts.

D’altra banda, Catalunya ha assolit, un dia més, una caiguda del risc de rebrot. Aquest paràmetre ha baixat 11 punts i s’ha situat en els 262. A més, la velocitat de reproducció del virus s’ha mantingut en 0,78.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides