El Govern rectifica i les sales de concerts podran obrir dilluns

L'executiu ha modificat el decret de desescalada publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

Les sales de festes tornen a obrir
La Covid 19 torna a tancar les discoteques

Finalment, les sales de concerts podran obrir aquest pròxim dilluns. El Govern de la Generalitat ha modificat el decret publicat al seu Diari Oficial, rectificant-lo i afegint aquests establiments a la llista de negocis que tenen permís per reprendre la seva activitat, amb restriccions, a partir de la setmana entrant. Inicialment, el pla de represa no havia tingut en compte la reivindicació d’aquest sector, que fa vuit mesos que va haver de tancar, però aquest mateix dissabte fonts del Govern han indicat a l’ACN que es tractava “d’un error” de nomenclatura a l’hora de redactar el decret, que s’havia de corregir “pròximament”.

Així, les sales de concerts s’uneixen al permís d’obertura per a establiments i locals comercials que es trobin dins dels centres comercials o recintes comercials i estiguin dedicats exclusivament a la venda de productes d’alimentació, de begudes, de productes higiènics, d’altres productes de primera necessitat, farmàcies, ortopèdies, òptiques, establiments dedicats a productes de telecomunicacions, serveis de perruqueria i d’estètica, centres de veterinària, així com els que tenen accés directe al carrer, a més dels restaurants.

D’altra banda, el decret continua mantenint la marxa enrere pel que fa a l’autorització de desplaçaments fora del terme municipal durant els caps de setmana per assistir a actes culturals, per bé que les entrades d’aquests sí que serviran per justificar la tornada a casa més tard de les 22:00, hora del toc de queda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides