Quin destacat polític ha utilitzat el programa Més 324 per publicar una piulada?

El diputat de JxCat per Girona al Congrés dels Diputats i advocat de Carles PuigdemontJaume Alonso-Cuevillas. El dilluns passat, el catedràtic de Dret Penal de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Queralt, era un dels tres tertulians convidats al programa Més 324 que modera Xavier Graset. Queralt va corregir Graset quan aquest va explicar que l’eurodiputat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i els exconsellers i eurodiputats, Toni Comín i Clara Ponsatí, declararien el proper 7 de desembre a la Comissió d’Afers Jurídics del Parlament Europeu per defensar-se en el procés del suplicatori.

Aquest catedràtic de Dret Penal li va comentar a Graset que “no és una declaració” perquè “no és una citació judicial”. Queralt va remarcar que “no és el sentit que nosaltres li donem processal de citació” i va explicar que en un suplicatori “se li dóna l’oportunitat al diputat a que expliqui el que cregui convenient o no anar-hi”.

Al cap de pocs minuts, va aparèixer a la pantalla del Més 324 la piulada d’Alonso-Cuevillas on afirmava que “com bé diu el Prof. Joan Queralt no hem de parlar de declaració sinó de compareixença o tràmit d’audiència”.

(Visited 1.854 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari