Bars i restaurants reobriran el dilluns vinent amb el 30% d’aforament i fins les 17h

Així ho preveu l’esborrany del document de desescalada del govern català, que també contempla que les activitats culturals puguin reobrir al 50%
Bars i resturants de Catalunya, tancats

Els bars i restaurants podran obrir a partir del proper dilluns 23 de novembre de 6 a 17h. Així ho contempla l’esborrany del pla de desescalada que preveu presentar el govern català el proper dijous. El document indica que la desescalda constarà de quatre fases i que per passar d’etapa la velocitat de contagi del territori en qüestió s’ha de trobar per sota del 0,9 i que els nous ingressos setmanals han d'anar a la baixa.

El pla també preveu que els cinemes, teatres, auditoris i sales de concert puguin reobrir amb el 50% de l’aforament (màxim 600 persones) a partir del dilluns vinent. Així mateix, el toc de queda nocturn (22 a 6h) romandrà vigent durant les quatre fases, és a dir, com a mínim fins al gener de 2021.

Les mesures contemplades per l’executiu català són les següents:

 • 1a fase (23 de novembre): bars i restaurants al 30% amb horari de 6-17h, cinemes teatres, auditoris i sales de concert amb el 50% de l’aforament (màxim 600 persones); comerços al 30%; reunions socials amb un màxim de 6 persones; i confinament municipal durant el cap de setmana.
   
 • 2a fase (7 de desembre): bars i restaurants al 50% amb horari de 6-17h; cinemes, teatres i actes culturals amb el 70% de l’aforament; reobertura de gimnasos al 50%; i confinament comarcal el cap de setmana.
   
 • 3a fase (21 de desembre): bars i restaurants podran obrir fins les 21h; reunions socials amb un màxim de 10 persones; confinament de cap de setmana serà de regions sanitàries; cinemes, teatres i sales de concert al 70%; reobertura dels centres comercials al 30%; activitats esportives a l’exterior al 70% i 50% a l’interior.
   
 • 4a fase (4 de gener): classes presencials al 100% al batxillerat i cicles formatius; reobertura de totes les extraescolars i l’educació al temps lliure; tancament perimetral de Catalunya (sense confinament de cap de setmana); activitats culturals al 70% (màxim de 1.000 persones); i recuperació de les competicions esportives.

  Les universitats catalanes mantenen la docència online al llarg de totes les fases.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

 1. Pulsa el icono del adblocker
 2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
 3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.