Bars i restaurants reobriran el dilluns vinent amb el 30% d’aforament i fins les 17h

Així ho preveu l’esborrany del document de desescalada del govern català, que també contempla que les activitats culturals puguin reobrir al 50%
Bars i resturants de Catalunya, tancats

Els bars i restaurants podran obrir a partir del proper dilluns 23 de novembre de 6 a 17h. Així ho contempla l’esborrany del pla de desescalada que preveu presentar el govern català el proper dijous. El document indica que la desescalda constarà de quatre fases i que per passar d’etapa la velocitat de contagi del territori en qüestió s’ha de trobar per sota del 0,9 i que els nous ingressos setmanals han d'anar a la baixa.

El pla també preveu que els cinemes, teatres, auditoris i sales de concert puguin reobrir amb el 50% de l’aforament (màxim 600 persones) a partir del dilluns vinent. Així mateix, el toc de queda nocturn (22 a 6h) romandrà vigent durant les quatre fases, és a dir, com a mínim fins al gener de 2021.

Les mesures contemplades per l’executiu català són les següents:

  • 1a fase (23 de novembre): bars i restaurants al 30% amb horari de 6-17h, cinemes teatres, auditoris i sales de concert amb el 50% de l’aforament (màxim 600 persones); comerços al 30%; reunions socials amb un màxim de 6 persones; i confinament municipal durant el cap de setmana.
     
  • 2a fase (7 de desembre): bars i restaurants al 50% amb horari de 6-17h; cinemes, teatres i actes culturals amb el 70% de l’aforament; reobertura de gimnasos al 50%; i confinament comarcal el cap de setmana.
     
  • 3a fase (21 de desembre): bars i restaurants podran obrir fins les 21h; reunions socials amb un màxim de 10 persones; confinament de cap de setmana serà de regions sanitàries; cinemes, teatres i sales de concert al 70%; reobertura dels centres comercials al 30%; activitats esportives a l’exterior al 70% i 50% a l’interior.
     
  • 4a fase (4 de gener): classes presencials al 100% al batxillerat i cicles formatius; reobertura de totes les extraescolars i l’educació al temps lliure; tancament perimetral de Catalunya (sense confinament de cap de setmana); activitats culturals al 70% (màxim de 1.000 persones); i recuperació de les competicions esportives.

    Les universitats catalanes mantenen la docència online al llarg de totes les fases.

 

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari