Segueix la purga de Junts al PDECat

Budó cessa la delegada a la Catalunya Central, Ivet Castaño, i aquesta denúncia que ha estat castigada
Ivet Castaño

La consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, ha cessat aquest divendres la directora dels Serveis Territorials de Presidència a la Catalunya Central, Ivet Castaño, en el que és un nou episodi del conflicte obert que mantenen Junts i el PDECat en l'àmbit de país i que està implicant l'expulsió dels alts càrrecs de la formació que lidera David Bonvehí del Govern.

Castaño ha anunciat el seu cessament a Twitter assegurant que seguirà "treballant amb determinació per al país" i ha rebut mostres de suport de diversos dirigents del seu partit, com ara el de l'exconsellera i propera candidata del PDECat, Àngels Chacón.

La que també és presidenta comarcal del PDECat al Bages s'ha mostrat dura amb la decisió del Govern. "Segueix la purga del Govern als militants del PDECat", ha afirmat tot assegurant que confiava que el conflicte "no baixés al nivell de direccions territorials del Govern o que esperessin com a mínim fins a l'inici de la campanya".

Castaño atribueix el seu cessament al fet que "el Bages és una de les comarques on més ha resistit el PDECat" l'opa del partit de Carles Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides