Investiguen la requalificació d’un terreny de Vendrell a Cabrera de Mar

El pla sota sospita regularitza les celebracions a Villa Bugatti i projecta la construcció d'una escola especial
Xavier Vendrell

En l'operació que el jutge Joaquín Aguirre i la Guàrdia Civil han posat en marxa aquest dimecres contra l'entorn de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'investiga també la requalificació d'uns terrenys que pertanyen al complex Villa Bugatti a Cabrera de Mar.

L'Ajuntament d'aquest municipi -l'alcalde, Jordi Mir (JxCat), és un altre dels investigats- va aprovar en un ple municipal celebrat el 25 de febrer un projecte de modificació per regular l'activitat pública d'aquest recinte, així com donar llum verda a l'edificació en una part de la parcel·la d'una escola amb residència per a alumnes amb necessitats educatives específiques.

El projecte del futur centre, amb capacitat per a 300 menors amb problemes d'autisme, dislèxia o dèficit d'atenció, segons informen en la mateixa web, està en mans de la Fundació Brots, el president és el també investigat, Xavier Vendrell.

El jutge i la Guàrdia Civil investiguen de quina manera Vendrell ha obtingut els permisos necessaris per requalificar el recinte de Villa Bugatti i si el canvi de valor del terreny de Cabrera ha suposat una font d'ingressos il·legítima.

(Visited 135 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari