Investiguen la requalificació d’un terreny de Vendrell a Cabrera de Mar

El pla sota sospita regularitza les celebracions a Villa Bugatti i projecta la construcció d'una escola especial
Xavier Vendrell

En l'operació que el jutge Joaquín Aguirre i la Guàrdia Civil han posat en marxa aquest dimecres contra l'entorn de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'investiga també la requalificació d'uns terrenys que pertanyen al complex Villa Bugatti a Cabrera de Mar.

L'Ajuntament d'aquest municipi -l'alcalde, Jordi Mir (JxCat), és un altre dels investigats- va aprovar en un ple municipal celebrat el 25 de febrer un projecte de modificació per regular l'activitat pública d'aquest recinte, així com donar llum verda a l'edificació en una part de la parcel·la d'una escola amb residència per a alumnes amb necessitats educatives específiques.

El projecte del futur centre, amb capacitat per a 300 menors amb problemes d'autisme, dislèxia o dèficit d'atenció, segons informen en la mateixa web, està en mans de la Fundació Brots, el president és el també investigat, Xavier Vendrell.

El jutge i la Guàrdia Civil investiguen de quina manera Vendrell ha obtingut els permisos necessaris per requalificar el recinte de Villa Bugatti i si el canvi de valor del terreny de Cabrera ha suposat una font d'ingressos il·legítima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides