JxCat fa dimitir Eduard Pujol per denúncies d’assetjament sexual

El ja exportaveu de Junts al Parlament ha estat suspès cautelarment de militància del partit de Puigdemont
Eduard Pujol
Eduard Pujol

JxCat ha forçat la dimissió del fins ara portaveu del partit al Parlament de Catalunya, Eduard Pujol, per denúncies d’assetjament sexual, i li ha suspès cautelarment la militància a Junts, el partit presidit per Carles Puigdemont.

La vicepresidenta de Junts i diputada al Parlament, Elsa Artadi, ha informat aquest dilluns en una roda de premsa telemàtica que el secretari general de la formació, Jordi Sánchez, va rebre informacions sobre aquesta possible conducta i ha remarcat que han volgut “actuar de forma contundent i urgent”.

Artadi, que no ha volgut donar detalls dels fets ocorreguts, ha assegurat que “hem animat a les afectades a que es dirigeixin a la justícia”.

JxCat havia anunciat aquest dilluns en un comunicat que Pujol havia deixat avui mateix l’acta de diputat a la cambra catalana per “motius personals”.

Pujol era el número 8 de la llista de Puigdemont a les eleccions del 21 de desembre de 2017, i ha estat portaveu del grup parlamentari, portaveu a la Comissió de Territori i membre de la Diputació Permanent, entre altres responsabilitats. 

Periodista de formació, havia estat, abans d’entrar en política, director de Barça TV i RAC1.   

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides