Els periodistes amenacen de fer un boicot per la covid-19

Els periodistes n’estan farts. Els polítics, el Govern i des de l’oposició, es passen el dia demanant a la ciutadania responsabilitat, precaució, complir les normes sanitàries i no abaixar la guàrdia. Però mentre això passa, des de fa mesos i en plena expansió de les restriccions a Catalunya, els polítics segueixen convocant la premsa per fer actes i declaracions com si no passés res.

Pretenen que els periodistes cobreixin les seves convocatòries, on sovint no es poden guardar les distàncies de seguretat i on la institució o partit que convoca no fa res per evitar que els professionals s’hagin d’amuntegar, i tot per seguir les seves declaracions o atendre la seva crida. És per això que el Col·lectiu Ciutadella, l’associació de periodistes polítics de Catalunya, va emetre la setmana passada un comunicat avisant que si no es canvia aquesta dinàmica i es garanteix la feina segura per als periodistes, es cridarà al boicot i no es cobriran les convocatòries que no són segures per als periodistes, ni s’informarà sobre el que hi passa i s’hi diu. I és que la informació és un servei essencial, però s’ha de poder fer amb garanties. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides