Enaltir Torra per menystenir Pere Aragonès

La guerra interna de l’independentisme creix. La inhabilitació de Quim Torra com a president ha donat peu al temps de descompte de cara a les eleccions del 14 de febrer, i això fa que JxCat i ERC endureixin la seva precampanya.

El darrer episodi de subtil punyalada arriba de la mà dels estrategs de JxCat, que han decidit animar –en privat– els seus partidaris a enaltir la figura de Quim Torra a les xarxes per comparar-la constantment amb la de Pere Aragonès, que ara és el màxim representant de la Generalitat.

És una manera d’anar deixant caure la gota malaia del desgast aprofitant el victimisme de Torra i acusant Aragonès d’oportunisme. Obvien, però, que Aragonès està on està perquè així ho ha volgut JxCat i perquè Torra no va voler convocar eleccions. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.