Empar Moliner guanyarà 4.000 euros mensuals per intervenir al ‘Tot es Mou’ de TV3

Els comentaristes i tertulians que participen al programa cobraran entre els 850 euros de Sara González i els 2.700 euros de Josep Cuní o Jaume Barberà o els 2.800 euros de l’especialista en Economia, Marc Vidal
Empar Moliner al programa 'Tot es mou' del passat 23 d'octubre
Empar Moliner al programa 'Tot es mou' del passat 23 d'octubre

Empar Moliner cobrarà 16.000 euros per les seves col·laboracions al programa Tot es Mou de TV3, entre els mesos de setembre i desembre. Així ho ha donat a conèixer la web de transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en les noves dades que ha incorporat recentment. Moliner ha firmat tres contractes amb la CCMA aquest 2020. Dos per les col·laboracions amb el Tot es Mou i un per la seva participació diària al programa Catalunya Migdia, de Catalunya Ràdio. Els contractes del Tot es Mou li han suposat uns ingressos de 44.000 euros i els del Catalunya Migdia, 34.500. Total, 78.700 euros durant el 2020.

Al portal de la transparència de la CCMA també hi ha aparegut la renovació dels contractes d’altres comentaristes i tertulians del Tot es Mou. Empar Moliner ha passat per davant de Pilar Rahola pel que fa als ingressos per participar en el programa que presenta Helena García Melero. Els primers mesos de l’any, Rahola va cobrar 16.800 euros mentre Moliner en va guanyar 28.000. No s’ha  fet pública la quantitat que cobrarà Rahola pel Tot es Mou entre setembre i desembre, però quedarà lluny dels 16.000 que cobrarà Moliner.

Tots els contractes dels comentaristes i tertulians acaben el desembre. Això obre la possibilitat que el Tot es Mou es deixi d’emetre el gener de 2021. Aquesta incògnita s’ha plantejat cada temporada però finalment el programa ha continuat fins l’estiu. Les quantitats que rebran els comentaristes i tertulians dels quals s’ha publicat la renovació del contracte oscil·len entre els 850 euros de la periodista Sara González, del Nació digital, i els 2.800 que ingressarà en aquests quatre mesos Marc Vidal, especialista en temes econòmics.

Els periodistes Josep Cuní i Jaume Barberà i l’historiador Xavier Domènech rebran 2.700 euros per les seves col·laboracions setmanals. Encara no s’ha publicat quant cobrarà el també periodista Antoni Bassas. Els primers set mesos de l’any va rebre 8.400 euros. El líder del grup Els Pets, Lluís Gavaldà, cobrarà 2.000 euros per les seves aportacions sobre música i actualitat política des de Londres; una mica menys que els 2.125 que rebran altres col·laboradors com Toni Aira, Roger Heredia o Joan Julibert. L'economista Santiago Niño Becerra en cobrarà 1.500, 300 més que la cuinera Ada Parellada i 300 menys que una altra cuinera, Carme Ruscalleda.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.