Sostres rectifica els comentaris sobre Ansu Fati i el Barça no es querellarà

Va comparar-lo amb "un manter joveníssim i negre que de cop i volta veies corrent pel Passeig de Gràcia"
Ansu Fati

El FC Barcelona estava disposat a emprendre accions legals contra Salvador Sostres i el diari ABC pels insults racistes que el periodista català va dedicar al jove davanter blaugrana Ansu Fati en la crònica del partit Barça-Ferencvaros. No obstant això, la rectificació feta avui per Sostres deixa la querella aparcada.

El periodista comparava el jugador del Barça amb "un manter joveníssim i negre que de cop i volta veies corrent pel Passeig de Gràcia".

"En la meva voluntat d'elogiar la bellesa dels moviments d'Ansu, i la seva classe com a jugador molt jove, algunes expressions van ser preses com un menyspreu racista. Res més lluny de la meva intenció, ni de la meva opinió, molt favorable al jugador com he expressat en totes les meves cròniques des que va debutar. Lamento profundament el malentès i demano disculpes a qui hagi pogut sentir-se ofès", explica ara Sostres.

Un dels companys del jugador, Antoine Griezmann, va sortir en defensa del jove a les seves xarxes socials. El francès va compartir les paraules de Sostres i va afegir que "Ansu és un noi excepcional que mereix respecte com qualsevol ésser humà. No al racisme i no a la mala educació".

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també ha manifestat el seu rebuig a les expressions de Sostres: "Tot el meu suport a Ansu Fati i a tots els joves anònims als quals la caverna caricaturitza o estigmatitza pel seu color de pell. Rectifiqueu el vostre racisme i demaneu disculpes, ABC".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides