Casado dona el no a Abascal

​La moció de censura de Vox només ha comptat amb el suport dels diputats del partit de la ultradreta
Pablo Casado al Congrés

El president del PP, Pablo Casado, ha dit al líder de Vox, Santiago Abascal, que "votarem no a la seva candidatura a la presidència del Govern" en el debat de la moció de censura que el partit de la ultradreta ha presentat al president del govern central, el socialista Pedro Sánchez.

Pablo Casado ha denunciat que "aquesta moció és una mentida més de Vox perquè Sánchez segueixi a la Moncloa", afegint que "Vox és l'assegurança de vida de Sànchez". Casado ha criticat a Abascal que "aquesta moció no la dispara contra el Govern, sinó contra el partit en el qual ha treballat durant quinze anys", reblant que "el tret li ha sortit per la culata".

El líder dels populars ha defensat davant del president de Vox que "el que aquí es vota avui és si vostè està capacitat per presidir la quarta economia d'Europa", per afegir que "la resposta ja era evident i ha quedat encara més clara: no".

Per Casado, Vox "només porta fractures, derrotes i enfadades" i que "ofereixen a l'esquerra una garantia de victòria perpetua". Per president del PP, populars i Vox "no som equiparables, són moltes les diferències" que hi ha entre les dues formacions.

Finalment, el Congrés dels Diputats ha rebutjat amb 298 vots en contra i 52 vots a favor la moció de censura presentada per Vox contra l'executiu de Sánchez. No hi ha hagut sorpreses en la votació, i la moció només ha rebut els vots favorables de la formació de la ultradreta i els vots contraris de tota la resta de formacions polítiques de la cambra baixa.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari