Quin diputat postconvergent pateix el ‘foc amic’?

Albert Batet amb Artur Mas, i Ferran Bel
Albert Batet amb Artur Mas, i Ferran Bel

Ferran Bel, diputat del PDECat al Congrés i exbatlle de Tortosa, ha marcat perfil les darreres hores donant suport públicament l'expresident de la Generalitat i exlíder de Convergència Artur Mas, després que fos assenyalat per una declaració de l'extresorer del partit Daniel Osàcar en el marc d'una derivada del cas del 3%.

En particular, l'actitud d'algun o alguns companys de files no ha agradat Bel, que ha fet èmfasi en el contrast entre el comportament d'uns i d'altres: "A diferència del que fan d'altres que segurament tenien més responsabilitats orgàniques i més proximitat política, jo avui vull deixar constància del suport, la confiança, i recolzament al president Mas i la seva trajectòria política [sic]".

Bel no explicita a qui es refereix amb aquest tuit, però el missatge contrasta amb la manifestació pública del president del grup parlamentari de JxCat al Parlament i exbatlle de Valls, Albert Batet, el qual havia marcat distàncies amb el partit amb què es va iniciar a la política quan va evitar respondre una pregunta sobre el presumpte pitufeo, que esquitxa Mas, adduint que no opina sobre "afers interns d'altres partits".

A diferència de Batet, que forma part de Junts, Bel roman al PDECat, com l'expresident Mas, i és un dels representants a la bancada postconvergent del Congrés d'aquest partit, que va partir peres recentment amb el puigdemontisme. Bel, per cert, manté fixat com a tuit d'obertura al seu compte el missatge de suport a Mas. Batet, que va formar part de la primera executiva del PDECat, és ara un dels integrants de la primera executiva de Junts.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari