Quin diputat postconvergent pateix el ‘foc amic’?

Albert Batet amb Artur Mas, i Ferran Bel
Albert Batet amb Artur Mas, i Ferran Bel

Ferran Bel, diputat del PDECat al Congrés i exbatlle de Tortosa, ha marcat perfil les darreres hores donant suport públicament l'expresident de la Generalitat i exlíder de Convergència Artur Mas, després que fos assenyalat per una declaració de l'extresorer del partit Daniel Osàcar en el marc d'una derivada del cas del 3%.

En particular, l'actitud d'algun o alguns companys de files no ha agradat Bel, que ha fet èmfasi en el contrast entre el comportament d'uns i d'altres: "A diferència del que fan d'altres que segurament tenien més responsabilitats orgàniques i més proximitat política, jo avui vull deixar constància del suport, la confiança, i recolzament al president Mas i la seva trajectòria política [sic]".

Bel no explicita a qui es refereix amb aquest tuit, però el missatge contrasta amb la manifestació pública del president del grup parlamentari de JxCat al Parlament i exbatlle de Valls, Albert Batet, el qual havia marcat distàncies amb el partit amb què es va iniciar a la política quan va evitar respondre una pregunta sobre el presumpte pitufeo, que esquitxa Mas, adduint que no opina sobre "afers interns d'altres partits".

A diferència de Batet, que forma part de Junts, Bel roman al PDECat, com l'expresident Mas, i és un dels representants a la bancada postconvergent del Congrés d'aquest partit, que va partir peres recentment amb el puigdemontisme. Bel, per cert, manté fixat com a tuit d'obertura al seu compte el missatge de suport a Mas. Batet, que va formar part de la primera executiva del PDECat, és ara un dels integrants de la primera executiva de Junts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides