Colau reclama a la Generalitat que concreti “el més aviat possible” les ajudes als restauradors

L’alcaldessa de Barcelona demana a “totes” les administracions “anar a la una per preservar la salut”
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha recolzat les restriccions que la Generalitat ha aprovat aquest dimecres per frenar l'expansió del coronavirus, però ha reclamat especificar “el més aviat possible” les ajudes econòmiques que el govern català té previstes pel sector de la restauració: “Demanem a la Generalitat que concreti les mesures perquè el sector pugui aguantar el cop aquestes pròximes setmanes de tancament.”

“Parlem de milers de llocs de treball i d’una activitat vital per donar vida social i cohesió als nostres barris”, ha recordat l’alcaldessa de la capital catalana, que ha demanat fer tot el possible perquè els establiments no hagin d’acabar tancant.

Colau ha remarcat que cal “evitar polèmiques” i ha subratllat el suport institucional del consistori barceloní a la Generalitat: “Col·laborarem des de la lleialtat institucional perquè la salut és el primer, i totes les administracions hem d’anar a la una per preservar la salut”.

Per la seva part, el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat aquest matí, abans que les restriccions fossin oficials, que veia “desproporcionat” que el govern català apostés per decretar el tancament de bars i restaurants, però ha emfatitzat que l’ajuntament de la capital catalana serà corresponsable amb la Generalitat a l’hora de fer complir les mesures adoptades. Sobre aquestes declaracions, Colau ha remarcat que entén i comparteix la preocupació de Collboni per la situació dels restauradors i ha afirmat que “ningú discuteix que es prenguin mesures”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides