Sánchez promet crear 800.000 llocs de treball en els pròxims tres anys

El president ha presentat un pla de reconstrucció basat en els 140.000 milions d'euros que rebrà d'Europa
Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha presentat aquest dimecres un pla per a la reconstrucció econòmica amb la promesa de crear 800.000 llocs de treball. El president assegura, a més, que també recuperarà dos punts i mig el PIB, que aquest any caurà un 11,2%. L'eix de tot el pla és la mobilització dels 140.000 milions europeus que el govern espanyol anirà avançant un any abans que els pagui Brussel·les.

Es tracta d'una transformació econòmica que, segons ell, no tindrà precedents, i també ha avançat que hi haurà dos grans eixos, que són la transformació ecològica i la digital. Això sí, només en els dos primers mesos de confinament, ja es van destruir els 800.000 llocs de treball que ara Sánchez promet crear. Així i tot, ell mateix ha comparat la situació amb la transició de fa 42 anys.

D'altra banda, també ha admès que hi ha un problema polític amb el PP, i afegeix: "Després d'aquesta crisi hi ha dos possibles respostes: la política i l'antipolítica. La política serveix per trobar solucions des de la diferència, i l'antipolítica només per assenyalar culpables i fomentar l'odi".

El president espanyol ho ha presentat en un gran acte digital per videoconferència on hi han participat els grans empresaris, els agents socials i tots els ambaixadors europeus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides