L’alcalde de Manlleu se’n va uns dies a Montserrat per replantejar-se la seva dimissió

Reprodueix vídeo

L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido (ERC),  va anunciar aquest dilluns que marxa uns dies a Montserrat per replantejar-se la seva dimissió com a màxima autoritat municipal. Garrido va afirmar divendres passat que renunciava a l’alcaldia després de la difusió d’un video a les xarxes socials on se’l beu ebri en un restaurant de Platja d’Aro (Girona) l’estiu passat.

El batlle de la localitat osonenca ha fet saber aquesta darrera decisió davant mig miler de veïns de la ciutat que li demanaven que no renunciés al càrrec municipal: “Ho he dit a la ciutadania, que és a qui primer em dec, que me'n vaig uns dies a Montserrat a escriure i, també, a reflexionar. I entre dijous i divendres tornaré i donaré la resposta." 

Entre les persones que li han suport, hi havia representants municipals d’ERC, membres de grups de l’oposició, i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà.

La secció local dels republicans a Manlleu considera que la renúncia de Garrido a l’alcaldia “no és proporcional” i assenyala en un comunicat que l’incident “en cap cas és il·lícit o il·legal”. Així mateix, lamenten “profundament la utilització d’un assumpte privat com a eina d’atac i escarni” i demanen a la màxima autoritat del municipi osonenc que “reconsideri la decisió”.

El mateix Garrido ha assegurat aquest dimarts en una entrevista a Catalunya Ràdio que la filtració del vídeo és "absolutament intencionada" i apunta que té relació amb "qualsevol partit que tingui cert odi a les idees nacionalistes"

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides