Entren en vigor les mesures especials per controlar el brot de Tortosa, Amposta i Roquetes

La taxa de risc de rebrot per covid-19 augmenta gairebé 18 punts a Catalunya i se situa a 215,15
Atenció a un pacient afectat per la Covid-19
Atenció a un pacient afectat per la Covid-19

El Departament de Salut ha anunciat que aquest dimarts han entrat en vigor per un període de 15 dies les mesures especials per controlar el brot de coronavirus als municipis de Tortosa, Amposta i Roquetes. Entre les indicacions, destaca la limitació de l’aforament al 70% en activitats culturals i musicals i el 50% en equipaments esportius, actes religiosos (inclosos casaments i cerimònies fúnebres), activitats d’hostaleria, terrasses i restauració, entre d’altres.  

Així mateix, Salut recomana teletreballar i desplaçar-se únicament per anar a les escoles, universitats, activitats de lleure infantil i juvenil; tenir cura de persones grans, menors o dependents; assistir a centres sanitaris; desplaçar-se a entitats financeres i d’assegurances o per requeriments en òrgans públics, judicials o notarials; fer exàmens o proves oficials inajornables, entre d’altres.

A Catalunya, la taxa de risc de rebrot ha ascendit gairebé 18 punts respecte aquest dilluns i s’ha situat a 215,15. D’altra banda, la velocitat de reproducció s’ha situat a 1,13. Catalunya ha registrat vuit defuncions més en les darreres vint-i-quatre hores i 1.124 positius més.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides