ERC confia que Oriol Junqueras pugui participar en la campanya

Les eleccions al Parlament de Catalunya, si no hi ha cap inconvenient, sembla que seran el 14 de febrer vinent. La data queda llunyana, i això fa preveure una llarga i pesada precampanya electoral. A més, la lluita interna al si de l’independentisme anticipa una guerra constant entre JxCat i ERC, que creixerà a mesura que s’apropi la data dels comicis. Però a ERC darrerament se li han aparegut tots els déus possibles i, gràcies, curiosament, als quatre mesos que volia evitar i que JxCat ha provocat que separin la inhabilitació de Torra de les eleccions, ja que el seu líder podria acabar fent actes de campanya de forma presencial.

I és que el 14 de febrer queda tan lluny que la situació dels presos independentistes ja podria ser una altra, i podrien tenir permisos que els permetessin participar en els actes de la campanya electoral. És cert que ho podrien fer igual Oriol Junqueras com la resta de presos, també els de JxCat. Però a ERC saben que la tirada que té Junqueras no la tenen Sànchez, Rull o Turull. “Seria un miracle que ens ajudaria molt a guanyar”, diu un dirigent d’Esquerra parlant dels possibles permisos. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides