Casado diu que els espanyols van votar Felip VI però no Garzón i Iglesias

Reprodueix vídeo

Pablo Casado, el líder del Partit Popular (PP), ha assenyalat que la legitimitat democràtica del rei Felip VI és superior a les del vicepresident segon del govern i líder de Podemos, Pablo Iglesias, i el ministre de Consum i coordinador federal d'Izquierda Unida, Alberto Garzón.

Durant una entrevista concedida a Onda Cero, Casado ha argumentat que a Felip VI "el vam votar el espanyols", però no a Iglesias i Garzón, ja que el president espanyol, Pedro Sánchez, "va prometre en campanya que no pactaria amb ells". A més, ha assegurat que "tots els espanyols" van votar l'anterior cap d'Estat, el rei emèrit Joan Carles I de Borbó, "fa 40 anys", i que fa sis anys també van votar que el seu successor fos Felip VI.

Casado, a més, ha retret "una gran covardia" a Sánchez per "no donar la cara" en defensa del rei i de "la unitat constitucional", després que, per decisió del govern espanyol, el cap d'Estat no es desplacés a Barcelona per assistir al lliurament dels despatxos als nous jutges, que va tenir lloc divendres passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides