Perquè el pare de Quim Torra va qualificar d’”imbècils” a Josep Cuní i Lluís Gavaldà?

Joaquim Maria Torra (el segundo por la izquierda), padre de Quim Torra
Joaquim Maria Torra (el segundo por la izquierda), padre de Quim Torra, en un encuentro con amigos

Perquè no li va agradar el seu comportament en la final del concurs El paisatge favorit de Catalunya, emesa per TV3 el 14 de juliol de 2009.  Es tractava que personatges coneguts presentaven els seus paisatges preferits i a Joaquim Maria Torra i Fàbregas, pare del president de la Generalitat, el van disgustar les intervencions del periodista i el músic. A tots dos els va tractar d’”imbècils” en el comentari que va publicar l’endemà al seu blog d’Internet Can Pau Ferrer.

De Josep Cuní va escriure: “Insuportable moderador-director del programa Els Matins de TV3, amb la seva incorregible verborrea es va permetre mofar-se de tots els que creia que votarien el paisatge de Montserrat (defensat per la Taillabue) el qual en la seva opinió havia estat posat en el conjunt perquè guanyés. A veure qui s’atreviria a no votar, digué fent el karaoke alló de “És la Moreneta la Fe del poble català…” Imbècil”.

I del cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, va dir: “Noi modern, progre tenia de dir la seva inconveniència sobre el topless de les platges de Tarragona que ell mostraria si guanyava…. Imbècil”.

Joaquim Maria Torra també es va mostrar molt crític amb “la pobresa dels mitjans emprats en la transmissió” i va qualificar El paisatge favorit de Catalunya de “programet molt fluix i avorrit que hauria estat insuportable si no hagués estat per la meravella de paisatges que filmaven…Catalunya!”.

Joaquim Maria Torra, que va ser regidor de CiU a l'ajuntament de Santa Coloma de Farners, no va arribar a veure com el seu fill accedia a la presidència de la Generalitat ja que va morir el 2017, quan tenia 90 anys.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides